Hopp til innhold

Oppstart rekruttgruppe 1-3 klasse

Oppstart: 05.09.17 - kl: 18:00

Vi påstår at det er lettere å begynne på lengdeløp en hockey/kunstløp skøyter. Begrunnelsen er at denne er mer stabil i alle retninger.

HSK starter opp ny rekruttgruppe med 1. til 3. klasse barn. Klubben stiller med autorisert trener til oppstart og oppfølging av gruppen. Klubben vil ha fokus på lek, moro og allsidighet. Denne gruppen vil ha aktiviteter som gir barna grunnleggende skøyteferdigheter og god mestringsfølelse.

Tidspunkt:                  Tirsdag 18.00 – 18.45

Sted:                           Høst/vår: Gymsal Kanebogen Skole  og barmark ute.

Vinter: Kanebogen stadion (Skøytebanen)

Grupper:                    Rekrutt: 6-9 år

Årskontingent:          15.09.17-15.09.18 (Se hjemmeside)

Øvrig informasjon: www.harstad-sk.no

Kontaktpersoner:

Trener:           Ole Andreassen, oleasa@hotmail.com , 95733628

Leder:             Mona Fagerland, harstad.sk@gmail.com, 90588167

Vi benytter "appen" Spond til treningsinformasjon.  Tilgang og bruk til denne vil bli gitt ved innmelding.

Innmelding i klubben kan gjøres på følgende link

Skøytemiljøet er i vekst og med tro på Idrettsbyen Harstad med nytt isanlegg vil dagens unge få en fantastisk mulighet til å utøve en av Norges nasjonalidretter.

Share on FacebookShare on Twitter